Διαφήμιση για την προστασία προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας - Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων GDPR της ΕΕ.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου σάς παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης του ιστοτόπου μας https://classiccarbs.co.uk

Με την παροχή των δεδομένων σας, μας εγγυάστε ότι είστε άνω των 13 ετών.

Ο Εμμανουήλ Γρηγορίου είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και είμαστε υπεύθυνοι για τα προσωπικά σας δεδομένα (αναφέρονται ως "εμείς", "εμάς" ή "μας" στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου).

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι πλήρεις λεπτομέρειες μας είναι:
Classic Carbs UK
Emmanuel Grigoriou
18 St. Cuthberts Κλείσιμο
Γουέστ Μπρομ
West Midlands
B70 6TP
Ηνωμένο Βασίλειο

Ονοματεπώνυμο νομικού προσώπου: Εμμανουήλ Γρηγορίου που εμπορεύεται ως Classic Carbs UK

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [Προστατεύεται email]

Είναι πολύ σημαντικό οι πληροφορίες που έχουμε για εσάς να είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ενημερώστε μας αν οποιαδήποτε στιγμή αλλάζουν τα προσωπικά σας στοιχεία, στέλνοντάς μας email [Προστατεύεται email]

2. ΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Ως «προσωπικά δεδομένα» νοούνται οι πληροφορίες που είναι ικανές να εντοπίζουν ένα άτομο. Δεν περιλαμβάνει ανώνυμα δεδομένα.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς:

• Στοιχεία επικοινωνίας που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία που μας στείλετε, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου, μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης, αποστολής κοινωνικών μηνυμάτων ή οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας που μας στέλνετε. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για σκοπούς επικοινωνίας μαζί σας, για τήρηση αρχείων και για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να απαντήσουμε στις ανακοινώσεις που μας έχουν αποσταλεί, να τηρούμε τα αρχεία και να θεσπίσουμε, να επιδιώξουμε ή να υπερασπιστούμε τις νομικές αξιώσεις.

• Στοιχεία Πελάτη που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με οποιεσδήποτε αγορές αγαθών ή / και υπηρεσιών όπως το όνομα, ο τίτλος, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διεύθυνσης παράδοσης, ο αριθμός τηλεφώνου, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία αγοράς. Στις σπάνιες περιπτώσεις, όταν μας πληρώνετε μέσω τηλεφώνου, μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, καταστρέφουμε και καταστρέψουμε τα στοιχεία της κάρτας σας. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για την προμήθεια των αγαθών ή / και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει και για να τηρούμε αρχεία των συναλλαγών αυτών. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς και / ή η λήψη μέτρων κατά την αίτησή σας να συνάψετε μια τέτοια σύμβαση.

• Δεδομένα χρήστη που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του δικτυακού μας τόπου και των τυχόν ηλεκτρονικών υπηρεσιών μαζί με τα δεδομένα που δημοσιεύετε για δημοσίευση στον ιστότοπό μας ή μέσω άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών όπως η σελίδα μας στο Facebook. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να λειτουργήσουμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι παρέχεται το σχετικό περιεχόμενο σε εσάς, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του δικτυακού μας τόπου, να διατηρήσετε εφεδρικά αντίγραφα του δικτυακού τόπου ή / και των βάσεων δεδομένων μας και να ενεργοποιήσετε τη δημοσίευση και τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας, και τις επιχειρήσεις. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία σε αυτή την περίπτωση είναι να μας επιτρέψουν να διαχειριστούμε σωστά την ιστοσελίδα μας και την επιχείρησή μας.

• Τεχνικά δεδομένα που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, όπως η διεύθυνση IP, τα στοιχεία σύνδεσης, οι λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, η διάρκεια της επίσκεψης σε σελίδες στον ιστότοπό μας, οι προβολές σελίδας και οι διαδρομές πλοήγησης. τις φορές που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, τις ρυθμίσεις της ζώνης ώρας και άλλες τεχνολογίες στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Η πηγή αυτών των δεδομένων προέρχεται από το σύστημα παρακολούθησης αναλυτικών στοιχείων. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για να αναλύσουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας και άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, να διαχειριστούμε και να προστατεύουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας, να παρέχουμε σε εσάς σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις και να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής μας. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας που σε αυτή την περίπτωση είναι να μας επιτρέψει να διαχειριστούμε σωστά την ιστοσελίδα μας και τις δραστηριότητές μας και να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να αποφασίσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ.

• Μάρκετινγκ Δεδομένα που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας κατά τη λήψη μάρκετινγκ από εμάς και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στις προωθητικές ενέργειες που μπορούμε να διατηρήσουμε, όπως διαγωνισμοί, βραβεία και δωρεάν παραχωρήσεις, να παραδώσουμε σε εσάς σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις και να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα αυτής της διαφήμισης. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι να μελετήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες μας, για να τα αναπτύξουν, να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους και να αποφασίσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ.

• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα Πελατών, Δεδομένα Χρήστη, Τεχνικά Στοιχεία και Δεδομένα Μάρκετινγκ για την παροχή σχετικού περιεχομένου ιστότοπου και διαφημίσεων σε εσάς (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων στο Facebook ή άλλων διαφημίσεων προβολής) και να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που σας εξυπηρετούμε. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη μεταποίηση είναι νόμιμα συμφέροντα που είναι η ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τέτοια δεδομένα για να στείλουμε άλλες επικοινωνίες μάρκετινγκ σε εσάς. Ο νόμιμος λόγος για την επεξεργασία αυτή είναι είτε συγκατάθεση είτε νόμιμα συμφέροντα (δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας).

Ευαίσθητα δεδομένα

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα δεδομένα σχετικά με εσάς. Τα ευαίσθητα δεδομένα αναφέρονται σε δεδομένα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητά σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη σεξουαλική ζωή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές απόψεις, την ιδιότητα του συνδικαλιστή, πληροφορίες για την υγεία σας και γενετικά και βιομετρικά δεδομένα. Δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.
Όπου απαιτείται η συλλογή προσωπικών δεδομένων από το νόμο ή σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης μεταξύ μας και εσείς δεν μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση (για παράδειγμα, να παραδώσουμε αγαθά ή υπηρεσίες σε εσένα). Αν δεν μας παράσχετε τα ζητούμενα δεδομένα, ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε παραγγείλει, αλλά εάν το κάνουμε, θα σας ειδοποιήσουμε την εποχή εκείνη.

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για έναν σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή για έναν εύλογα συμβατό σκοπό αν χρειαστεί. Σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για έναν άσχετο νέο σκοπό, θα σας ενημερώσουμε και θα εξηγήσουμε τους νομικούς λόγους επεξεργασίας.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

3. ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Μπορούμε να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με εσάς, παρέχοντας τα δεδομένα απευθείας σε εμάς (για παράδειγμα συμπληρώνοντας φόρμες στον ιστότοπό μας ή στέλνοντάς μας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μπορούμε να συλλέξουμε αυτόματα ορισμένα δεδομένα από εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Ανατρέξτε στην πολιτική cookie για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Μπορεί να λαμβάνουμε δεδομένα από τρίτους, όπως προμηθευτές αναλυτικών δεδομένων, όπως το Google που εδρεύει εκτός ΕΕ, διαφημιστικά δίκτυα όπως το Facebook που εδρεύει εκτός της ΕΕ, όπως παρόχους πληροφοριών αναζήτησης όπως η Google που εδρεύει εκτός ΕΕ, πάροχοι τεχνικών υπηρεσιών πληρωμών και υπηρεσίες παράδοσης , όπως μεσίτες δεδομένων ή aggregators.

Μπορεί επίσης να λάβουμε δεδομένα από διαθέσιμες στο κοινό πηγές, όπως το Company House και το εκλογικό μητρώο που είναι εγκατεστημένες στην ΕΕ.

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ο νόμιμος λόγος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για την αποστολή επικοινωνίας μάρκετινγκ είναι είτε η συγκατάθεσή σας είτε τα νόμιμα συμφέροντά μας (δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας).

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, μπορούμε να σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς εάν (i) κάνατε μια αγορά ή ζητήσατε πληροφορίες από εμάς για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή (ii) συμφωνήσατε να λάβετε επικοινωνίες μάρκετινγκ και σε κάθε περίπτωση δεν έχουν επιλέξει να μην λαμβάνουν τέτοιες επικοινωνίες από τότε. Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς, εάν είστε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από εμάς ανά πάσα στιγμή.

Πριν να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους για δικούς τους σκοπούς μάρκετινγκ, θα λάβουμε ρητή συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή από τρίτους να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τους συνδέσμους αποκλεισμού σε οποιοδήποτε μήνυμα μάρκετινγκ που σας αποστέλλεται.

Εάν αποχωρήσετε από τη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ, αυτή η εξαίρεση δεν ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ως αποτέλεσμα άλλων συναλλαγών, όπως αγορές, εγγραφές εγγύησης κ.λπ.

5. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω:

• Οι πάροχοι υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και διαχείρισης συστημάτων.
• Επαγγελματίες συμβούλους όπως δικηγόροι, τραπεζίτες, ελεγκτές και ασφαλιστές
• Κυβερνητικά όργανα που απαιτούν από εμάς να αναφέρουμε δραστηριότητες επεξεργασίας.
• Τρίτα μέρη στα οποία πωλούμε, μεταβιβάζουμε ή συγχωνεύουμε τμήματα της επιχείρησής μας ή τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη στα οποία μεταφέρουμε τα δεδομένα σας να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το νόμο. Επιτρέπουμε σε αυτά τα τρίτα μέρη να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για καθορισμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

6. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΕΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΟΧ

Οι χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΠ) δεν προσφέρουν πάντα τα ίδια επίπεδα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, οπότε το ευρωπαϊκό δίκαιο απαγόρευσε τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός του ΕΟΧ, εκτός εάν η μεταφορά πληροί ορισμένα κριτήρια.

Ορισμένοι από τους παροχείς υπηρεσιών μας τρίτων μερών είναι εγκατεστημένοι εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έτσι ώστε η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα συνεπάγεται μεταφορά δεδομένων εκτός του ΕΟΧ.

Κάθε φορά που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τον ΕΟΧ, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε έναν παρόμοιο βαθμό ασφάλειας των δεδομένων διασφαλίζοντας ότι υπάρχει τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

• Θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε χώρες που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει ως παρέχοντας επαρκές επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά δεδομένα. ή
• Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες συμβάσεις ή κώδικες δεοντολογίας ή μηχανισμούς πιστοποίησης εγκεκριμένους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίοι δίνουν στα προσωπικά δεδομένα την ίδια προστασία που έχει στην Ευρώπη. ή
• Εάν χρησιμοποιούμε παροχείς που βασίζονται στις Η.Π.Α. οι οποίοι αποτελούν τμήμα της Ασπίδας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ, μπορούμε να τους μεταφέρουμε δεδομένα, καθώς έχουν ισοδύναμες διασφαλίσεις.
Αν δεν υπάρχει καμία από τις παραπάνω διασφαλίσεις, ενδέχεται να ζητήσουμε ρητή συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη μεταφορά. Θα έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τυχαία απώλεια, χρήση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή πρόσβαση χωρίς άδεια. Επιτρέπουμε επίσης την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε εκείνους τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες που έχουν επιχειρησιακή ανάγκη να γνωρίζουν τέτοια δεδομένα. Θα επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα πρέπει να τη διατηρούν εμπιστευτικά.

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για να αντιμετωπίσουμε τυχόν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν παραβίαση από οποιονδήποτε εφαρμοστέο ρυθμιστή, εάν μας ζητηθεί νομικά.

8. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Θα διατηρούμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή αναφορών.

Όταν αποφασίζουμε ποιος είναι ο σωστός χρόνος για τη διατήρηση των δεδομένων, εξετάζουμε το ποσό, τη φύση και την ευαισθησία τους, τον δυνητικό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη, τους σκοπούς επεξεργασίας, εφόσον μπορούν να επιτευχθούν με άλλα μέσα και νομικές απαιτήσεις.

Για φορολογικούς σκοπούς, ο νόμος απαιτεί να διατηρούμε βασικές πληροφορίες για τους πελάτες μας (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, ταυτότητας, χρηματοοικονομικών στοιχείων και συναλλαγών) για έξι χρόνια μετά τη διακοπή τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να ανώνυμα τα προσωπικά σας δεδομένα για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ 'αόριστον χωρίς άλλη ειδοποίηση προς εσάς.

9. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων, έχετε δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία περιλαμβάνουν το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμό, μεταφορά, διαμαρτυρία για επεξεργασία, μεταφορά δεδομένων και (όπου το νόμιμο έδαφος της επεξεργασίας είναι συγκατάθεση) αποσυρθεί η συναίνεση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με αυτά τα δικαιώματα στη διεύθυνση:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω, στείλτε μας email στο [Προστατεύεται email]
Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματα). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή εάν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό ή αρνείται να συμμορφωθεί με το αίτημά σας υπό αυτές τις συνθήκες.

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να το λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας να επιταχύνετε την απάντησή μας.

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Περιστασιακά μπορεί να μας χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει ορισμένα αιτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε πτυχή του τρόπου με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Υπηρεσία Επιμελητών Πληροφοριών (ICO), την εποπτική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου για θέματα προστασίας δεδομένων (www.ico.org.uk). Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες εάν θα επικοινωνήσατε πρώτα με εσάς εάν έχετε κάποιο παράπονο, ώστε να μπορέσουμε να το επιλύσουμε για σας.

10. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ειδοποίηση απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

11. ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνείται όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστοτόποι ορίζουν ή έχουν πρόσβαση στα cookies. Αν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα αυτού του ιστότοπου μπορεί να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:
Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε από τις σελίδες ειδοποιήσεων της διοίκησης και της νομικής, τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας μπορούν και θα αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, αυτή η σελίδα θα μπορούσε να διαβάσει διαφορετικά από την επόμενη επίσκεψή σας. Αυτές οι αλλαγές απαιτούνται και πραγματοποιούνται από την ClassicCarbs.co.uk, προκειμένου να προστατεύσουμε τόσο εσάς όσο και την ιστοσελίδα μας ClassicCarbs.co.uk. Εάν αυτή η σελίδα είναι σημαντική για εσάς, θα πρέπει να ελέγχετε συχνά, καθώς δεν θα παρέχεται καμία άλλη ειδοποίηση αλλαγής περιεχομένου πριν ή μετά την έναρξη ισχύος της αλλαγής.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε www.allaboutcookies.org (…ή https://www.aboutcookies.org/ ) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διαγραφής όλων των cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας, αφού εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας ή απλά επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://classiccarbs.co.uk/contact-us